Despre noi

Perspective Solutions – Raspunsuri pentru viitor

Bine ati venit! Va multumim pentru vizita pe acest site. Dorim sa petreceti cat mai putin timp citind despre noi, pentru ca suntem convinsi ca, mai mult decat numarul cuvintelor si mestesugul limbajului, conteaza ceea ce facem efectiv. Daca prin putinele cuvinte vom reusi sa va convingem sa ne deveniti clienti, atunci ne grabim sa realizam ceva concret pentru Dumneavoastra, in loc sa pierdem timpul cu sloganuri, usor de rostit insa dificil de onorat.

Domeniile in care va puteti baza pe noi:

Elemente de identitate vizuala a companiei – materiale de prezentare si însotire a produselor si serviciilor
Publicitate mass-media
Publicitate indoor/outdoor
Organizarea evenimentelor speciale de marketing
Despre noi

Suntem o agentie de publicitate, cu sediul in Bucuresti, care reuneste intr-o retea cativa specialisti in marketing, publicitate, grafica si tipar. Am inceput in 2004 si de atunci suntem preocupati sa ne perfectionam continuu si sa folosim, in relatia cu clientii, experienta, competentele si cunostintele dobandite de-a lungul timpului.

Spiritul care ne caracterizeaza va ramane neschimbat: un amestec de entuziasm si daruire, implicare totala si preocupare constanta pentru excelenta. Punem pasiune in tot ceea ce facem, acordand atentie detaliilor si fiind preocupati de tot ceea ce contribuie la crearea si consolidarea imaginii clientilor. Suntem o echipa de oameni care duc la bun sfarsit ceea ce incep si care, dupa ce rezolva o problema, se apuca de urmatoarea, caci viteza de reactie este cruciala.

Viziunea cu care am pornit la drum este aceea ca, pentru a avea succes, prima conditie este sa ne tratam clientii asa cum dorim noi insine sa fim tratati de catre furnizorii nostri.

Misiunea nostra este sa fim de folos clientilor, in cel mai eficient si placut mod, in replica primind aprecierea si fidelitatea acestora. Aceasta este versiunea noastra a situatiei castig-castig in relatia cu clientii. Ne propunem sa devenim un furnizor apreciat si sa va oferim combinatia optima de calitate, noutate si rafinament, la un pret corect, totul pentru a va bucura de cea mai buna valoare in schimbul investitiei facute. Iar Dumneavoastra veti avea totul dintr-o singura sursa.

Dezvoltarea afacerii noastre depinde in totalitate de satisfactia clientilor. Atat cat ne sta in putinta, ne sprijinim clientii sa se dezvolte iar cresterea noastra va fi urmarea fireasca a succesului lor. Iar pentru aceasta, acordam intreaga noastra atentie fiecarui proiect. Parteneriatul durabil propus clientilor se bazeaza pe dialog, respect si incredere.

Valorile in care credem sunt: consecventa si autoexigenta, abnegatie si tenacitate, seriozitate si respectarea angajamentelor, onestitate si modestie, creativitate si flexibilitate.

Responsabilitate dincolo de produse, disponibilitate in spatele serviciilor
“Nu avem a doua sansa pentru a face altora prima impresie.”

Oferim doar serviciile si produsele pe care le-am cumpara si pentru noi. Nu facem rabat de la calitate pentru a oferi preturi mai mici. Incercam sa satisfacem orice buget prin solutii optime. Acestea nu constau doar in produse si servicii, ci mai ales in responsabilitatea si disponibilitatea pe care ni le asumam fata de clienti. Nu conteaza cat de mult vom lucra si ce dificultati va trebui sa invingem, important este sa livram intotdeauna ce am promis, la termenul stabilit. Restul este detaliu, am putea spune. Insa este detaliul care face diferenta. Clientii sunt linistiti stiind ca noi garantam pentru serviciile de care beneficiaza si ne rasplatesc eforturile alegandu-ne.